Nedtelling

torsdag 10. januar 2013

11 Første toppforsøk en suksess

Hans Kristian, Lisbeth og Roar lyktes på første forsøk. De har alle nådd toppen på 6962 m.o.h.! Stolte og glade er de nå på vei ned. De er svært slitne og snø og vind gjør at det er dårlig sikt, men de ventes trygt ned til leiren om få timer. Gratulerer!

6 kommentarer:

 1. Spent på hvordan det går med Knut-Roald!

  SvarSlett
 2. Gratulerer, Roar! En flott prestasjon :-D

  SvarSlett
 3. Så flott at Roar, Hans Kristian og Lisbeth, fikk ønsket sitt oppfylt!

  Hva med de åtte andre ekspedisjonsmedlemmene? Håper alle nådde toppen - hvis det var målet, og at alle har det bra! :-)

  SvarSlett
 4. Hvordan går det med de andre?.. Bloggen har ikke vært oppdatert på 2 dager nå.. De som har vært oppe har ikke de mulighet til å oppdatere.. Mange som går i spenning nå ...

  SvarSlett
 5. "De andre" overtok satelittelefon da de tre første kom ned til basecamp igjen. Muligens er det Roar som har sendt oppdateringer underveis, i og med at det er kameraten hans - Stian som legger ut på bloggen. Hvis det er slik så er kanskje Roar, Hans Kristian og Lisbeth foran de andre i løypa på vei ned også, og det kan være at all strøm er brukt opp på å ringe sine nærmeste da de var på toppen :). Dårlig med lademuligheter i fjellet. Vi stoler på at det hae kommet beskjed om noe har skjedd dem. Det gjorde det i allefall da to av et følge på tre amerikanere omkom da de gikk for fort opp via "Polske glacier" (vanskeligste ruta) i mellomjula. Står masse om det på Internett, i argentinske aviser - på spansk (google translate funker ;)).

  SvarSlett